fbpx

Haberler

28 Şubat 2022 Güvenli Hayat Güvenli İskele Çalıştayı

Güvenli Hayat Güvenli İskele Çalıştayı; meslek lisesi inşaat bölümü öğrenci ve öğretmenleri, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümü öğrencileri, akademisyenler, İSG öğrencileri ve İSG uzmanları, iskele eğitmenleri, kamu ve özel kurum yetkilileri, İKSD üyelerinden oluşan 120’nin üzerinde katılımcıyla 28 Şubat 2022 tarihinde Divan Asia İstanbul Otel’de gerçekleşmiştir.

25 Aralık 2021 ODTÜ İnşaat Mühendisliği

AB hibe projemiz “Güvenli Hayat Güvenli İskele” kapsamında inşaat mühendisliği öğrencilerinin mesleki gelişimine katkı sağlamasını hedeflediğimiz “Güvenli İskele Mesleki Gelişim Seminerleri” dizisinin üçüncüsünü IACES ODTÜ ev sahipliğinde 25 Aralık 2021 tarihinde ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü K1 Binası DR-1 Amfisi’nde gerçekleştirdik.

7-9 ve 15-16 Aralık 2021 İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Projemizin önemli paydaşlarından olan, sektöre ara eleman yetiştiren meslek liselerinden İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, güvenli iskele kullanımı ve iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bilinç ve farkındalıklarını arttırmak amacıyla 7-9 ve 15-16 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde bir araya geldik.

11 Aralık Güvenli İskele Mesleki Gelişim Semineri – Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği

AB projemiz kapsamında Rönesans Vakıflar GYO, Ege Yapı Kordon şantiyeleri ve Beşiktaş Tersanesi işçilerine verilen eğitimlerle beraber, projemizin en önemli adımlarından birisi olan; güvenli iskele özelinde iş sağlığı ve güvenliği koşullarını iyileştirmeyi, bilinç ve farkındalığı arttırmayı amaçladığımız işçi eğitimlerini tamamladık.

İş Güvenliğine Büyük Yatırım

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ve İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programın kapsamında desteklenen “Safe Scaffolding for Safe Life/Güvenli Hayat, Güvenli İskele” projesi İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) tarafından yürütülmekte.

6 Aralık 2021 Güvenli Hayat Güvenli İskele Odak Grup Görüşmeleri

Projemizin önemli paydaşlarından olan, sektöre çalışanları ile birlikte Odak Grup Görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

6-7 Aralık 2021 Paris/Fransa SFECE – Syndicat Français de L’échafaudage

İKSD “Güvenli Hayat Güvenli İskele Projesi” proje koordinasyon ekibi AB hibe projesi kapsamında güvenli iskele ve uygulamaları konusunda öncü ülkelerden olan Fransa’ya gerçekleştirdiği ziyaretin ilk gününde Paris’te bulunan SFECE’nin merkez ofisinde sektörel toplantılar gerçekleştirdi. İkinci gününde ise yüksekte çalışma eğitim merkezinde pratik eğitim uygulamalarını inceledi.

9 Aralık Rönesans Vakıflar GYO, Ege Yapı Kordon şantiyeleri ve Beşiktaş Tersanesi

AB projemiz kapsamında Rönesans Vakıflar GYO, Ege Yapı Kordon şantiyeleri ve Beşiktaş Tersanesi işçilerine verilen eğitimlerle beraber, projemizin en önemli adımlarından birisi olan; güvenli iskele özelinde iş sağlığı ve güvenliği koşullarını iyileştirmeyi, bilinç ve farkındalığı arttırmayı amaçladığımız işçi eğitimlerini tamamladık.

25 Kasım Bahçelievler T.T. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Projemizin önemli paydaşlarından olan, sektöre ara eleman yetiştiren meslek liselerinden Bahçelievler T.T. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, güvenli iskele kullanımı ve iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bilinç ve farkındalıklarını arttırmak amacıyla 25-26 Kasım 2021 ve 1-3 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde bir araya geldik.

19 Kasım Güvenli İskele Mesleki Gelişim Semineri – YTÜ İnşaat Fakültesi

AB hibe projemiz “Güvenli Hayat Güvenli İskele” kapsamında inşaat mühendislerinin mesleki gelişimine katkı sağlamasını hedeflediğimiz “Güvenli İskele Mesleki Gelişim Seminerleri” dizisinin ikincisini İMO İzmir Şubesi ev sahipliğinde 20 Ekim 2021 tarihinde Tepekule İş Merkezi’nde gerçekleştirdik.

Enter your keyword